Bäst på att borra brunn i Örebroregionen

Få en brunn i Örebroregionen snabbt och smidigt med Magnusson & Pettersson

För oss på Magnusson & Pettersson står alltid kunden och kundens önskemål i centrum. Utan kunder skulle vi inte kunna göra det vi gör. Vi är ett team av eldsjälar som har fixat brunn efter brunn i Örebroregionen under många års tid. Med glädje och entusiasm går vi in i nya uppdrag och vi hoppas att det smittar av sig på mötet med dig som kund. Vi erbjuder mer än gärna referenser till tidigare arbeten, det är bara att fråga. Kontakta oss också gärna om du har fler frågor om våra tjänster eller bara vill ha tips och råd om hur man bäst borrar en brunn i Örebroregionen.

Modern maskinpark

Vi har en modern och uppdaterad maskinpark med många möjligheter att utföra olika uppdrag. Vi kan borra för brunn på alla upptänkbara ställen, oavsett om det är för vatten eller värme, så länge förutsättningarna finns förstås. Genom att hålla vår maskinpark uppdaterad och i bra skick kan vi garantera att våra jobb utförs snabbt. Vi satsar på moderna maskiner för snabba jobb.

Renare miljö

Ett tydligt miljötänkande genomsyrar verksamheten. Vi möjliggör installationen av miljövänliga värmekällor, men ser också till att minimera vår egen skadliga inverkan på miljön. Därför har vi dragit ner på onödiga transporter och använder uppdaterade maskiner och verktyg som är miljöcertifierade för minsta möjliga påverkan på miljön.

Engagerad personal

Magnusson & Pettersson består av ett team hängivna, entusiastiska och professionella förare och brunnsborrare, som utan tvekan är företagets viktigaste resurs. Utan deras engagemang och nyfikenhet skulle verksamheten stå helt stilla. Istället rör vi oss ständigt framåt mot nya mål. Teamkänslan är central för vårt välmående och också något vi försöker föra över i kontakten med våra kunder. Samarbete för bättre resultat.